08-04-2020: Konsekvenser af fortsat nedlukning

Statsministeren har gjort det helt klart, at store dele af Danmark fortsat er lukket ned. Denne gang er det frem til den 10. maj 2020, og det gælder også foreningslivet. Det får blandt andet betydning for DJ's forbundsmesterskaber.

08-04-2020: Økonomisk status for Danmarks Jægerforbund

I lyset af den seneste udvikling i Danmarks Jægerforbund – og i verden omkring os – er en række kredsmøder blevet udskudte. En konsekvens er, at under halvdelen af DJ’s kredse indtil nu er orienteret om, den økonomiske status i DJ.

07-04-2020: Status fra Politiets Administrative Center

Jægerforbundet modtager løbende en del henvendelser fra jægere, der venter på at modtage våbentilladelser. Her bringer vi en status fra PAC.

05-04-2020: Prisuddeling i krisetider

I en tid, hvor jorden nærmest åbner sig under verdenssamfundet og stort set alt bliver aflyst, lykkedes det selskabet The Monocluar at gennemføre den årlige kåring af de bedste jagtvideoer.

03-04-2020: God Påske til alle danske jægere

I løbet af næste uge vil DJ-administrationen holde påskeferie. Vi har dog stadig folk ved telefonen.

03-04-2020: Fejlagtige påmindelser om riffelprøver udsendt

Miljøstyrelsen informerer om, at der ved en fejl er udsendt påmindelser vedr. riffelprøver i april. Alle prøver er fortsat aflyst, foreløbig frem til den 4. maj.

03-04-2020: Nye schweiss-aspiranter på vej igennem nåleøjet

Forleden fik 14 måske kommende schweisshundefører besked om, at de er udtaget til kvalifikationstest. Nu har de nogle måneder til at forberede sig selv og deres hund. Mange risikerer at dumpe, for schweisshundenene og deres førere ér de bedste af de bedste.

02-04-2020: Nyt magasin for nyjægere er udkommet

Sammen med aprilnummeret af magasinet Jæger udkommer i disse dage en helt ny udgave af bladet Nyjæger 2020. Det kan også læses online.

Side 1Side 2