Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder fra DJ

Nyheder

09-09-2019: Hundeprøver med haglbøsse kan fortsætte


Brug af haglbøsse under hundetræning og ved hundeprøver er alligevel ikke ulovligt. Den positive melding er en ændring af en tidligere udmelding fra justitsministeriet. Dog må haglbøssen kun benyttes i jagtsæsonen.

06-09-2019: Dødelig hundesygdom udbrudt i Norge


En ukendt og smitsom sygdom florerer i øjeblikket blandt hunde i Norge. Symptomerne er kraftig, ofte blodig, diarré samt opkastninger, hurtig forværring og med høj dødelighed.

06-09-2019: Facebook rammer skævt i blokering af våbensalg


Jæger, journalist og debattør Jens Ulrik Høgh udstiller i et debatindlæg i flere danske aviser den dobbeltmoral, der præger facebooks syn på salg af våben. DJ er enig i kritikken.

05-09-2019: Amerikansk skarveand - skyd den, frys den!


Skyder du en skarveand, så gem den. Miljøstyrelsen vil nemlig gerne bruge nogle eksemplarer til brug i et informationsmateriale om invasive arter.

05-09-2019: Millionbeløb øremærkes til naturaktiviteter i 2020


Projekt Vores Natur uddeler 6 millioner kroner til lokale foreninger til naturaktiviteter for alle. Det er en oplagt og afmystificerende mulighed for jagtforeningerne.

04-09-2019: Husk debatmøderne om strukturen i DJ


Som tidligere annonceret er Strukturudvalget klar til at fremlægge forslag til en ny organisationsstruktur, og inviterer til debat rundt om i landet. (Gen)læs forslaget her.

04-09-2019: Jægernes juleaften – andejagten er gået ind


For land- og strandjægere med hang til jagt på svømmeænder og gæs er den 1. september at sidestille med juleaften for børn og barnlige sjæle – således også for tre jagtkammerater på Isefjorden.

04-09-2019: Sådan fjerner du kronhjortens fortænder


En af hjørnestenene i hjortevildtforvaltningen er viden og videnindsamling. Derfor har Danmarks Jægerforbund igangsat en frivillig tandindsamling, hvor kronhjorte aldersbestemmes ved hjælp af tandsnit.