03-07-2019: Krav om faunapassager i hegn omkring solcelleanlæg

Vildtets frie bevægelighed og biodiversiteten skal sikres, når der opsættes hegn omkring større anlæg som f.eks. solcelleanlæg. Derfor bør kommunerne stille krav om faunapassager.

03-07-2019: Ud i det fri med Danmarks Jægerforbund Outdoor & Event

At slippe sig selv løs i naturen kan være meget mere livgivende end man lige regnede med. Det måtte en gruppe ansatte i Syddjurs kommune forleden sande, da de to med jægerforbundet på sommerudflugt.

03-07-2019: Tak for snakken – stor opbakning til ERFA-møder

Jægerforbundets ERFA-møder for jagttegnskursuslærere blev igen en stor succes, og den gode opbakning bevidner om jagttegnkursuslærernes store engagement i uddannelsen af de nye jægere, samt bevarelsen af jagten på den lange bane.

02-07-2019: Husk tilmelding til Racedysterne

Danmarks Jægerforbunds traditionelle racedyst afvikles i år søndag den 28. juli i henholdsvis Skive og Stenlille. Prøven på Fyn afholdes af praktiske årsager først lørdag den 3. august. Alle stambogsførte hunderacer er velkomne.

01-07-2019: Ledige pladser: Uddan dig til Herregårdsjæger!

Er du vild med jagt og natur, og drømmer du om en uddannelse indenfor jagt- og vildtforvaltning? Så er herregaardsjæger- og vildtforvalteruddannelsen lige noget for dig! Der er stadig ledige pladser til opstart i juli 2019.

01-07-2019: Naturstyrelsen åbner for salg af sæsonens dagjagter

Fra i morgen, tirsdag den 2. juli kl. 12.00, kan jægere købe jagter på statens naturområder. Jagterne bliver i år sat til salg af to omgange, første gang den 2. juli og anden gang den 9. juli.

28-06-2019: 200.000 kr. til indsatsen mod invasive rovpattedyr

Danmarks Jægerforbund har besluttet at bruge 200.000 kr. af egne midler til at sikre den fortsatte indsats over for invasive rovpattedyr.

27-06-2019: Ny videoserie skal hjælpe jægere med at undgå anskydninger

I en serie på 5 film fortæller gruppeleder for Våben & Skydning, Lars Thune Andersen, om anskydninger og hvordan du som jæger kan undgå at anskyde vildt på jagt. Se filmene nederst i artiklen.