15-05-2019: Mens vi venter: Ulige 12-ender buk

Michael Ravn elsker at komme i Skotland. Et utroligt smukt land med meget gæstfrie folk – og en ofte nøje forvaltet bestand af råvildt, som siger spar 2 til alt andet. Den 55-årige jæger var i landet for 16. år i træk, så han har stor erfaring. Men han troede ikke sine egne øjne, da han kom hen til denne buk. Det forstår man godt.

15-05-2019: Schweisskursus

12 kursister deltog i weekenden på et veltilrettelagt schweisskursus i Jagtens Hus og fik til fulde indfriet alle forventninger.

14-05-2019: Du kan stadig nå det, ERFA-møderne begynder i næste uge

Tirsdag den 21. maj slår Jægerforbundets møderække for jagttegnskursuslærere i gang med møde i Jels Motel & Sportscenter. Bliv opdateret på det sidste nye angående jagttegn, mød Philip Stobbe og hør om Hunting Skills i Vamdrup.

14-05-2019: Efterskoler sætter fokus på jagt

Forleden var Danmarks Jægerforbund vært, da efterskoler fra hele landet mødtes for at diskutere mere jagt og natur i undervisningen. Og tendensen er klar: Flere unge interesserer sig for jagt.

14-05-2019: Husk markvildtet når du høster

I den første tid gemmer råerne deres lam, når de forlader dem. En strategi som er udviklet til at beskytte lammene mod prædatorer, men ikke imod landbrugets maskiner.

13-05-2019: Jagt på store rovdyr som håndteringsværktøj anbefales i EU

Generaladvokat i EU-Domstolen anbefaler muligheden for jagt på store rovdyr, såsom ulv, under særlige kriterier. Den endelige afgørelse i sagen skal dog træffes af Domstolen alene, og den ventes først senere på året.

13-05-2019: Et skridt på vejen mod ny struktur i Danmarks Jægerforbund

Et veloplagt Strukturudvalg fremlagte på Hovedbestyrelsesmødet den 10. maj et gennemarbejdet oplæg til en måske kommende ny struktur i Danmarks Jægerforbund.

13-05-2019: Styrket internationalt samarbejde skal hjælpe trækvildtet

Et styrket internationalt samarbejde er vejen frem, hvis vi vil sikre jagten på trækvildtarterne i fremtiden. Det var temaet, da deltagere fra 7 nordeuropæiske lande mødtes til workshop om trækvildtforvaltning. Resultatet blev en aftale om en fælles international dagsorden til gavn for vildtet og naturen.