21-06-2019: Foreløbig vildtudbyttestatistik for 2018-19

Nationalt Center for Miljø og Energi (DCE) har netop udsendt den foreløbige vildtudbyttestatistik for jagtsæsonen 2018/19. Sammenlignet med udbyttetallet fra sidste sæson, viser de foreløbige tal en overordnet stigning i indberetningen af nedlagt fuglevildt. Til gengæld viser tallene et fald i udbyttet for rådyr, krondyr og hare.

20-06-2019: Til kamp for den mentale sundhed: Vær i livet

Syddjurs Kommune og Danmarks Jægerforbund vil i fællesskab bidrage til den mentale sundhed. Med det forebyggende initiativ, VÆR I LIVET, kan mennesker med symptomer på stress eller lignende udfordringer komme og få støtte og opleve udvikling.

20-06-2019: Rettelse: Racedysten 2019

Rettelse til den tidligere annoncering af Danmarks Jægerforbunds Racedyst 2019.

18-06-2019: Maritim debat på Folkemødet: Skal Østersøen kun være for sæler?

Endnu en gang var gråsælerne til debat på Folkemødet på Bornholm, og igen kunne tilhørerne til en debat, arrangeret af Danmarks Fiskeriforening, opleve fiskernes frustration over at der ikke er sket noget i sagen om forvaltningen af sæler.

17-06-2019: Udlodning af polsk hjortejagt ved FM i Natur- og Jagtsti

Alle, der har bestået jagtprøven, kan deltage ved årets forbundsmesterskab i Natur- og Jagtsti. Hovedpræmien er en hjortejagt i Polen inkl. hjort op til 4,99 kilo, sponsoreret af Diana Jagtrejser. Tilmeld dig med det samme og få denne unikke chance for en drømmerejse til udlandet.

16-06-2019: Kvalifikationsskydning i feltskydning d. 15/6 på Måde skydebaner.

13-06-2019: Fokus på terrænpleje: Tag med på markvandring den 25. juni

I samarbejde med Tonny Lønne, DLF og DJ, indbydes til markvandring med fokus på terrænpleje som tilgodeser markvildtet. Det er gratis at deltage, og vi mødes i Bredebro den 25. juni klokken 18.00.

13-06-2019: Jægere i krig: Besat og befriet

I maj 1945 blev Danmark atter frit efter fem års tysk besættelse. Danske jægere deltog under krigen meget aktivt i modstandskampen. Femte afsnit af magasinet Jægers tema om jægere i krig fokuserer på modstandskampen under Anden Verdenskrig.