30-04-2019: Jagtreportage fra hensidan: Buk og bæver

For de fleste danske jægere er den svenske bukkejagt forbundet med brunstjagt i sensommeren med premiere den 16. august. Men i enkelte svenske län går bukkejagten ind allerede den 1. maj, og det skaber et unikt vindue, da jagtsæsonen på buk og bæver overlapper med 8-10 dage.

30-04-2019: Maj-udgaven af magasinet Jæger er udkommet

Så er den nye udgave af Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Læs et gratis uddrag online.

30-04-2019: Jægerforbundet deltager i årets Skovfestival

Skoven er det sejeste sted! Det er budskabet når årets Skovfestival løber af stablen i weekenden. Iblandt de mange aktører er Danmarks Jægerforbund selvfølgelig på pletten – både med bueskydning og frivillige Bliv NaturligVis-formidlere.

29-04-2019: Lydpotte eller gasgenerator?

Såvel lyddæmpere som mundingsbremser rummer fordele og ulemper. Nogle vil mene, at dæmperen har overflødiggjort bremsen. Forholder det sig sådan?

29-04-2019: Projekt Rød glente i Østjylland 2019-2020

Østjysk Biologisk Forening oprettede Projekt Rød glente i Østjylland i 2016 og fortsætter i 2019 og 2020. Hovedformål er kortlægning af ynglebestanden, og du kan hjælpe med indsamling af observationer.

26-04-2019: Mistanke om ulveangreb afvist: Kvinde blev dræbt af hunde

En halvandet år gammel sag om en dræbt turist i Grækenland vakte mistanke om ulveangreb. Det afvises dog nu af de lokale myndigheder, som har besluttet sig for at rejse straffesag mod en hundeejer.

25-04-2019: Tilmelding ERFA-møder for jagttegnskursuslærere 2019

Danmarks Jægerforbund indbyder til gratis efteruddannelse for alle jagttegnskursuslærere. Kom og vær med til at diskutere fremtiden for jagttegnsundervisning og nyjægere.

25-04-2019: Midlertidige ændringer i licenskrav til fugleregulering i England

Torsdag den 25. april tilbagekaldte den engelske pendant til Naturstyrelsen, Natural England, tre generelle licenser til kontrol af visse vilde fugle. Det kan have konsekvenser for danske jægere på f.eks. duejagt i England, som vil blive underlagt andre typer licenser.