21-01-2015: Opgradering af trækvildtsområdet

Mest mulig jagt og natur er overliggeren for arbejdet i Danmarks Jægerforbund, og et væsentligt led i det arbejde er hele trækvildtsområdet. Derfor bliver det nu opprioriteret, og helt konkret søges en ny trækvildtskonsulent.

21-01-2015: Opgradering af trækvildtsområdet

21-01-2015: Fuglsang repræsenterer fortsat jægerne i Nationalpark Vadehavet

Der har været udskiftninger i bestyrelsen for Nationalpark Vadehavet, men på trods af et ønske om flere kvindelige repræsentanter, belønnede miljøministeren jægernes repræsentant, Hans Christian Fuglsang, med endnu en periode i stolen. De første fire år har været en opstartsfase, og nu skal arbejdet føres ud i livet, så frugterne kan høstes for brugerne af Vadehavet.

21-01-2015: Vær med til at sikre jagtens plads på havet

Et nyt EU-direktiv pålægger medlemslandene at kortlægge maritime aktiviteter. I Danmark dækker den kortlægning også fritidsaktiviteterne. Så vil du være med til at sikre, at der fremadrettet tages hensyn til jagten, skal du plotte dine jagtsteder ind i et interaktivt kort. Kortet er en del af et forskningsprojekt fra Københavns Universitet, og indsamlingen af data løber over resten af 2015.

21-01-2015: Vær med til at sikre jagtens plads på havet